Nosaltres

Seguretat, professionalitat i bon ambient !

Fosca Divers és una petita estructura acollidora i familiar on el nostre principal objectiu és fer-vos descobrir la nostra gran passió, el món submarí, prioritzant en tot moment la vostra seguretat i el respecte a la natura.

 

Fa uns anys vam decidir crear la nostra petita escola de busseig. Diem “petita” doncs volíem que fos diferent a les grans estructures, a fi de personalitzar i adaptar-nos al màxim possible a tots els nostres alumnes i bussejadors/es. És per aquesta raó que a Fosca Divers organitzem només grups reduïts assegurant-nos de fer-vos viure una experiència de qualitat, tant per les persones que comencen com per bussejadors/es més experimentats/des.

 

Sempre donem el màxim per tal que us sentiu com a casa vostra. El busseig és una activitat on és molt important que hi hagi una bona comunicació entre els alumnes i l’staff tècnic, consolidant-se així la confiança, un element clau per la seguretat.

 

Hem tingut la gran sort de poder viatjar i bussejar a diferents indrets del nostre preciós planeta i això ens ha permès saber exactament el que volem transmetre a la nostra escola de busseig. La nostra experiència ha fet que escollim la proximitat i un tracte personalitzat amb els nostres bussejadors.

 

Animem als nostres bussejadors a la pràctica i el perfeccionament de les tècniques durant els bussejos guanyant en confiança a través de l’experiència i els coneixements. “Només bussejant es fa un bussejador”.

 

Abans de decidir convertir-se en bussejador/a sempre aconsellem que es faci un bateig de busseig, on viureu un munt de noves sensacions. És un moment màgic i molt especial que no deixa a ningú indiferent. En cada busseig viureu una desconnexió del món, acompanyats en tot moment pel so de la vostra respiració i les vostres bombolles. A la vegada connectareu amb vosaltres mateixos/es i amb la naturalesa que ens envolta. És un autèntic plaer que pot arribar a ser addictiu. Per aquesta raó molts dels nostres alumnes, després de fer el bateig de busseig, decideixen fer un curs de formació per poder seguir vivint i gaudint d’aquests moments màgics sota l’aigua arreu del món.

 

Com a bussejadors hem de respectar i protegir el nostre fantàstic entorn i ecosistema. Com a escola de busseig eco-responsable intentem sempre sensibilitzar als nostres alumnes de la importància de cuidar el nostre gran blau. És per aquesta raó que hem recolzat diferents projectes i especialment els de l’associació Longitude 181 aplicant la seva Carta internacional del bussejador responsable.

 

Durant els nostres batejos de busseig, formacions i sortides, sempre donem el màxim per tal que els nostres bussejadors i alumnes visquin i aprofitin aquests fantàstics moments, tant sota l’aigua com fora. Estem segurs de que tots formem una gran família d’apassionats. 

 

Maud i Raül, propietaris i instructors de busseig apasionats

Raül

Raül Franch

De Badalona

ADVANCED OPEN WATER INTRUCTOR
OPEN WATER SCUBA INSTRUCTOR PADI
REACT RIGHT INSTRUCTOR
STRESS & RESCUE INSTRUCTOR
SPECIALTY INSTRUCTOR
Maud

Maud Cruz

De Toulouse

OPEN WATER INTRUCTOR
REACT RIGHT INSTRUCTOR
STRESS & RESCUE INSTRUCTOR
SPECIALTY INSTRUCTOR

QUE DIUEN DE NOSALTRES ?