Open Water Diver

La formació Open Water Diver és la primera etapa a seguir per aprendre a bussejar amb la màxima seguretat i per descobrir les maravelles del món submarí. Comença amb nosaltres la teva aventura en el món del busseig i obté la teva certificació reconeguda internacionalment.

Descripció del curs Open Water Diver :

Durant la teva formació Open Water Diver rebràs el millor entrenament per adquirir les habilitats i l’experiència necessària per convertir-te en un/a bussejador/a preparat/da. També estudiaràs i practicaràs els fonaments bàsics del submarinisme. Al llarg de la teva formació, aprendràs a practicar un busseig respectuós amb el medi ambient i et guiarem a ser un/a bussejador/a eco-responsable.

 

Al finalitzar el teu curs obtindràs la certificació Open Water Diver que et permetrà bussejar a una profunditat màxima de 18 metres en condicions adaptades a la teva experiència.

Certificat Open Water

La certificació Open Water Diver t’obrirà les portes a bussejar arreu del món. No esperis més i endinsa’t en aquesta fantàstica aventura !

Detalls del curs Open Water Diver :

  • Ratio de participants: màxim 2 alumnes per instructor/a
  • Aprenentatge mitjançant Curs digital i Classes presencials.
  • Número de bussejos: 6
  • Duració aproximada: 4 a 6 dies
  • Examen final
  • Certificació: Rebràs a casa la teva targeta d’Open Water Diver per poder portar-la sempre amb tu. Els alumnes menors de 15 anys seran certificats com a Júnior Open Water Diver.

Requisits :

  • Edat mínima: 14 anys.
  • Certificat Mèdic oficial que especifiqui “Apte per al busseig” en vigor.
La teva seguretat és la nostra prioritat, vine i aprèn a bussejar en un entorn tranquil i relaxat.

Recomanem als nostres alumnes bussejar acompanyats d’un/a professional del busseig després de l’obtenció de la certificació Open Water Diver per tal de seguir millorant les habilitats i guanyar experiència. Cada lloc de busseig té les seves particularitats, escull estar acompanyat/da d’un/a professional de busseig per la teva seguretat i gaudir plenament del teu busseig.

Preu : 380 € per persona iva inclòs

(El preu inclou durant tota la formació : Material de busseig, Material de formació i Assegurança)