Especialitats

L’objectiu de tots els programes d’Especialitats és proporcionar les habilitats i els coneixements essencials a adquirir en un domini en particular. Les combinacions possibles entre elles són moltes !

La titulació mínima requerida per realitzar un programa d’especialitat és Open Water Diver o equivalent.

Perfect buoyancy

FLOTABILITAT PERFECTA

Aquesta especialitat t’ensenya els conceptes necessaris per millorar la teva posició de busseig, el teu control de flotabilitat, minimitzar el teu consum d’aire i perfecciona les teves habilitats. S’introdueix aquesta especialitat al curs Advanced Adventurer perquè el control de la flotabilitat és un dels pilars de la teva seguretat sota l’aigua i perquè hem d’evitar danyar el meravellós fons que exploraràs.
Número de bussejos: 2
Edat mínima: 14 anys
Preu: 150€ per persona iva inclòs

Night and Limited visibility

BUSSEIG NOCTURN I VISIBILITAT LIMITADA

Aquesta especialitat proporciona les habilitats i conceptes necessaris per bussejar de forma segura i còmoda durant la nit o en condicions de visibilitat reduïda. Aprendràs com entrar i sortir de l’aigua, utilitzar l’equip especialitzat i com comunicar-te amb els teus companys en un busseig nocturn. El busseig de nit és fantàstic perquè et garanteix viure moments que no es poden viure de dia.
Número de bussejos: 2
Edat mínima: 14 anys
Preu: 180€ per persona iva inclòs

Deep diving

BUSSEIG PROFUND

Aquesta especialitat proporciona les habilitats i conceptes necessaris per a bussejar de forma segura i còmoda més enllà de 18 metres de profunditat. En finalitzar l’especialitat, rebràs la certificació d’Especialitat SSI Busseig Profund i estaràs preparat/da per a bussejar fins a 40 metres de profunditat.
Número de bussejos: 3
Edat mínima: 16 anys
Preu: 200€ per persona iva inclòs

Dry Suit Diving

VESTIT SEC

Aquesta especialitat proporciona les habilitats i conceptes necessaris per a bussejar de forma segura i còmoda amb vestit sec. Aprendràs els requisits especials per al busseig amb vestit sec, com utilitzar el teu nou equip, els seus beneficis i com gestionar possibles situacions d’emergència característiques en aquests tipus de busseig.
Número de bussejos: 2
Edat mínima: 14 anys
Preu: 150€ per persona iva inclòs

Navigation

ORIENTACIÓ

Aquesta especialitat proporciona les habilitats i conceptes necessaris per a navegar de manera segura i còmoda sota l’aigua durant una immersió. Aprendràs a utilitzar una brúixola, les tècniques d’orientació natural, estimar distàncies, patrons bàsics de navegació i com tornar al punt designat.
Número de bussejos: 2
Edat mínima: 14 anys
Preu: 150€ per persona iva inclòs

React Right

REACT RIGHT

Aquesta especialitat de formació d’emergència sanitària que consta dels següents components bàsics: Avaluació Primària, Primers Auxilis i RCP, Tècniques d’Estabilització Primària que inclou Administració d’Oxigen en Emergències de Busseig. Aprendràs els conceptes necessaris per proporcionar assistència en situacions d’emergència.
Sessions teòriques
Edat mínima: 16 anys
Preu: 150€ per persona iva inclòs

Nitrox

AIRE ENRIQUIT NITROX

Aquesta especialitat et proporcionarà els coneixements per planificar i bussejar de forma segura amb barreges d’aire enriquit fins a 40% d’oxigen. El busseig amb aire enriquit pot augmentar els teus límits sense descompressió, augmentar la teva seguretat, i reduir el temps necessari dels teus intervals en superfície comparat amb l’aire.
Sessions teòriques
Edat mínima: 14 anys
Preu: 150€ per persona iva inclòs

Science of Diving

TEORIA DEL BUSSEIG

Aquesta especialitat et proporcionarà els coneixements per entendre els conceptes físics, la fisiologia humana, la teoria de la descompressió, el medi aquàtic i l’equip de busseig.
Inclosa en la formació de Divemaster.